De T. Pater Groep houdt zich sinds 1982 bezig met verhuur, in- en verkoop van hijskranen en ander groot materieel. Wij zijn gespecialiseerd in horizontaal en verticaal transport en de daaraan gerelateerde montage en demontage werkzaamheden. Wij nemen ook projecten aan waarbij wij u maatwerk kunnen leveren. Mocht u een bedrijfsverhuizing of een ander transportvraagstuk hebben dan bieden wij u ook daarvoor graag de juiste oplossing aan. Meer dan 50 toegewijde en vakbekwame medewerkers werken vanuit de vestigingen 't Harde, Amersfoort en Almere om u optimaal van dienst te zijn.

 
Onze verhuurvloot bestaat uit circa 40 eenheden, waaronder mobiele hijskranen, mobiele torenkranen,  rupskranen, roterende verreikers en transportcombinaties. Daarnaast kunnen wij u rijplaten en draglineschotten verhuren welke wij op iedere gewenste locatie voor u kunnen plaatsen.
 
Binnen de T. Pater Groep is ook A.K.S. Lifting Equipment actief. A.K.S. is gespecialiseerd in de wereldwijde in- en verkoop van hijskranen, overslagmachines en ander verwant materieel. Daarnaast biedt A.K.S. service ten behoeve van de hijskraanindustrie, waaronder onderhoud, reparatie en keuringen.

 

T. Pater Groep


 

 

TOP