Wie zijn wij?

Kraanverhuur T. Pater is een solide kraanbedrijf dat al ruim 40 jaar actief is in de markt. In 1982 opgericht door Diny en Theo Pater, en onder leiding van de tweede generatie Harry en Brigitte Pater uitgegroeid tot een modern en professioneel kraanverhuurbedrijf. Vanuit de vestigingen in ’t Harde en Amersfoort werken er ruim 40 mensen bij ons mooie bedrijf die dagelijks in de weer zijn voor onze opdrachtgevers. Onze drive veer is samen beter worden en iedere dag veilig met plezier, passie en prestatie samenwerken!

Wij zijn de oplosser en ontzorger voor horizontale en verticale dienstverlening. Graag zitten we zo vroeg mogelijk aan tafel om samen met onze opdrachtgevers de beste oplossing te bereiken.

Onze moderne en jonge vloot bestaat uit mobiele kranen, verreikers, autolaadkranen en vrachtauto’s (totaal 35 eenheden). Wij leiden samen met de SOMA onze mensen op en stimuleren persoonlijke groei middels coaching, cursussen en trainingen. Intern kennen we een drietal programma’s om samen beter te worden: 1. De machinist als ambassadeur. 2. Hijs veilig of hijs niet. 3.Dansen met de klant. Alle programma’s zijn er onder andere op gericht om veilig samen te werken met plezier, passie en prestatie.

Veiligheid staat op nummer 1 bij kraanverhuur T. Pater. Onze slogan is niet voor niets: Hijs veilig of hijs niet, samen veilig werken en samen iedere avond weer gezond naar huis daar gaan we voor. We zijn VCA** en Veiligheidsladder trede 3 gecertificeerd. Voor het uitvoerend personeel van onze opdrachtgevers ( projectleiders-uitvoerders-vaklieden) hebben we de toolbox Hijs veilig of hijs niet ontwikkeld waarbij na een uurtje theorie alle deelnemers onder begeleiding achter de sticks in de kraan plaats nemen om zelf te draaien en daarna zelf lasten aan gaan slaan.

We dragen ons steentje bij aan de reductie van de CO2 uitstoot, we monitoren halfjaarlijks onze CO2 uitstoot en zetten acties in om onze footprint te reduceren. We voeren het certificaat CO2 prestatieladder trede 3 dat ons meer milieu bewust maakt maar ook aanzet tot verdere CO2 reductie.

Het plannen, maken van werkbonnen en facturatie gebeurt allemaal digitaal middels slimme ICT toepassingen. Alle machinisten werken met een tablet waar ze alle benodigde informatie op ontvangen of zelf kunnen “ophalen”.

Benieuwd naar meer kijk op www.tpatergroep.nl