Toolbox meeting

Afgelopen vrijdag 20 januari 2023 mocht kraanverhuur T Pater bv een toolbox meeting op locatie verzorgen voor Klompenburg Bouw uit Nunspeet, onderdeel van de Plegt Bouwgroep.

Veilig hijsen en communicatie was een van de speerpunten die besproken werden. De toolbox werd met enthousiasme ontvangen door alle medewerkers. Onder het genot van een balletje gehakt kwamen alle factoren aan bod, er werden veel vragen gesteld wat uiteindelijk meer duidelijkheid verschafte wat weer lijdt tot een betere communicatie en de veiligheid ten goede komt.

Voor het praktijkgedeelte mochten de medewerkers van Klompenburg bouw zelf plaats nemen in onze mobiele torenkraan AT-4 48 meter onder leiding van onze vakman-machinist Maarten Peelen. Een kijkje door de bril van een machinist, gewoon om elkaar wat beter te begrijpen. Ook dit werd als prettig en zeer indrukwekkend ervaren.

Directie en medewerkers van Klompenburg bouw nogmaals dank voor jullie gastvrijheid en ons gezamenlijke initiatief om de bouwplaats hijsveiliger te maken.

#hijsveiligofhijsniet